SZC logo

Berettyóújfalui Szakképzési Centrum

OM kód: 203030/002 | 4060 Balmazújváros Batthyány u. 7

Intézmény logo

Veres Péter Gimnázium, Technikum és Szakképző Iskola

HírekKözérdekű adatokCLASSROOMKRÉTA
Széchenyi 2020

Bemutatkozás

Kedves Látogató!

Kollégáim és a magam nevében is Üdvözlöm Önt a balmazújvárosi középiskola megújult honlapján!

A honlapunk célja, hogy jól áttekinthető, színes formában nyújtson betekintést iskolánk életébe, az itt folyó munkába a jelenlegi iskolahasználók, valamint a leendő tanulóink és szüleik számára.

Alapelvünk a következő: „a jó tanár és a jó iskola a lehetőséget mutatja meg tanítványainak, önálló véleményalkotásra és munkára ösztönöz.”

Ezen elv mentén, iskolánk múltját, jelenét és jövőjét is szem előtt tartva legfőbb célunk, hogy olyan piacképes, korszerű, konvertálható és tovább fejleszthető tudást nyújtsunk diákjainknak, amely megfelel a várható gazdasági-társadalmi elvárásoknak, a Szakképzés 4.0 stratégiai célkitűzéseinek.

A Berettyóújfalui Szakképzési Centrum iskolájaként törekszünk arra, hogy itt Balmazújvárosban is minél szélesebb lehetőséget kínáljunk az érettségit és szakmát szerezni kívánó fiataloknak. Így iskolánkban a középfokú oktatás teljes skáláját kínáljuk a nyolcadikos diákok számára:

  • 4 évfolyamos gimnáziumi képzést
  • 5 évfolyamos technikumi képzést négy ágazatban
  • 3 évfolyamos szakképző iskolai képzést öt ágazatban, 11 szakmában

Mindezt egy gyönyörű, a XXI. századi igényeknek megfelelő, korszerűen felszerelt, ugyanakkor családias légkört biztosító iskolában kínáljuk.

Tanműhelyeinkben is a legkorszerűbb eszközökön tanulhatják a szakma alapjait tanulóink. Diákjaink minden lehetőséget megkapnak, hogy kibontakozhassanak, továbbtanulásukhoz, munkába állásukhoz megfelelő tudással, kellő ismerettel és motivációval rendelkezzenek.

A településünk kisvárosi jellege meghatározó az iskolahasználók szempontjából is, a tanulóink jelentős hányada nyugodt, kiegyensúlyozott családi környezetből kerül ki. Ennek is köszönhető, hogy diákjaink udvariasak, tisztelettudóak, összetartóak ami a nyolcadikos diákoknak és szüleiknek iskolaválasztásakor igen fontos tényező lehet.

Iskolánk életébe betekintést kaphat a kedves látogató, ha tovább barangol honlapunkon vagy iskolánk Facebook oldalán. Ha személyesen szeretné megtekinteni iskolánkat, várjuk szeretettel.

Hüséné Szabó Mária
Igazgató

Bemutatkozás

Partnereink

SZC logo

Berettyóújfalui Szakképzési Centrum


Veres Péter Gimnázium, Technikum és Szakképző Iskola

4060 Balmazújváros Batthyány u. 7


2024Veres Péter Gimnázium, Technikum és Szakképző Iskola