SZC logo

Berettyóújfalui Szakképzési Centrum

OM kód: 203030/002 | 4060 Balmazújváros Batthyány u. 7

Intézmény logo

Veres Péter Gimnázium, Technikum és Szakképző Iskola

 • Hírek
 • Közérdekű adatok
 • CLASSROOM
 • KRÉTA
Széchenyi 2020

Hírek

NÉPSZERŰ

Népszerű hír

Szakmai képzések és érettségire felkészítő képzés felnőtteknek!

A 2022/23. tanévben a felnőttek az alábbi szakmai képzésekre, illetve érettségit adó képzésre jelentkezhetnek!

2022. aug. 31.


admin

KERESŐBeiratkozás a középiskolába

Beiratkozás a középiskolába

Kedves leendő Diákjaink! Tisztelt Szülők! A felvételi időszaka lezárult, megkapták a kiértesítést, hogy szeptembertől ki folytathatja a tanulmányait a mi iskolánkban. Már csak a beiratkozás van hátra. Iskolánkban erre 2023. június 22-én csütörtökön 8:00 és 14:00 óra között kerül sor. A képre kattintva olvassa el a beiratkozáshoz szükséges információkat!

2023. máj. 24.

  NÉPSZERŰ

  Népszerű hír

  Invalid Date


  Ballagás 2023

  Ballagás 2023

  Méltó módon, különlegesen szép műsorral búcsúztattuk végzős gimnazistáinkat, technikumi és szakképzős tanulóinkat szombati ballagási ünnepségünkön! Sok sikert kívánunk diákjainknak a tanulmányaikat lezáró vizsgákhoz!

  2023. máj. 23.


  igazgatóság

   Nofilter nap 2023

   Nofilter nap 2023

   "Nofilter napra" hívtuk a hetedik osztályosokat iskolánkba, ahol szűrők nélkül, a maga valóságában mutattuk be magunkat, képzéseinket, és sok színes programmal igyekeztünk kedvet csinálni a balmazújvárosi középiskolához.

   2023. máj. 23.


   igazgatóság

    Rendkívüli felvételi eljárás: 2023. május 8- május 19.

    Rendkívüli felvételi eljárás: 2023. május 8- május 19.

    Iskolánkban még vannak szabad férőhelyek! Gyere hozzánk, legyél te is Veres Péteres diák!

    2023. máj. 3.

     FELVÉTELI- eljárást megindító kérelem benyújtása

     FELVÉTELI- eljárást megindító kérelem benyújtása

     Az elutasító döntés ellen a tanuló, kiskorú tanuló esetén a kiskorú tanuló törvényes képviselője* a közléstől, ennek hiányában a tudomására jutástól számított 15 napon belül eljárást indíthat. Az eljárást megindító kérelmet érdeksérelemre vagy jogszabálysértésre hivatkozással Pelyhéné Bartha Irén, a Berettyóújfalui Szakképzési Centrum főigazgatója részére kell címezni (4100 Berettyóújfalu, Eötvös u. 1.) és az Iskola igazgatójához kell eljuttatni. A jogorvoslati kérelmet az erre rendszeresített nyomtatvány felhasználásával kell elkészíteni. A jogorvoslati kérelemhez csatolni kell a felvételt elutasító határozatot.

     2023. máj. 2.

      BESZÁMOLÓ A DIGITÁLIS TÉMAHÉTRŐL

      BESZÁMOLÓ A DIGITÁLIS TÉMAHÉTRŐL

      Iskolánk második alkalommal kapcsolódott a Digitális témahét országos programsorozathoz. Ebben az évben a kereskedelem és turizmus-vendéglátás ágazatban tanuló diákok a Húsvéti ünnepekre való készülődés jegyében valósították meg a "Nyuszi ül a fűben" című projektet. A diákok a Húsvéti gasztronómiai és kulturális értékeket ismerték meg, majd „ízélmény beszámolót” és menüsort állítottak össze, mind magyar mind idegen nyelven. Megismerték a hagyományokat, a kulturális értékeket, recepteket majd a kereskedők összesítették a hozzávalókat, feltérképezték a beszerzési lehetőségeket, összeállították a menükártyát, a meghívókat és PowerPoint bemutatót készítettek az elvégzett munkáról. A turizmus-vendéglátás ágazatban tanulók a menüsor receptjei alapján kiszámították az anyaghányadot, elsajátították a receptúrát és elkészítették az ételeket. A gyakorlati munkát fotókkal illusztrálták és perzentálták.

      2023. ápr. 26.

       Veres Péter-napok - kicsit másképp

       Veres Péter-napok - kicsit másképp

       A hagyományos Veres Péter-napokat az idén izgalmasabb formában, projekthét keretében rendeztük meg. Diákjaink, kilépve a tanórák és az iskola keretei közül, Balmazújváros múltjával és jelenével ismerkedtek. Jártak többek között a helyi vendéglátás, kereskedelem meghatározó képviselőinél, fémipari cégeknél, a Német Hagyományok Házában, a Virágoskúti biogazdaságban, a könyvtárban, múzeumban, művelődési házban. Ezután projektbemutatókon dolgozták fel, mesélték el, milyen érdekességeket tudtak meg a város kultúrájáról, múltjáról, iparáról, kereskedelméről és vendéglátásáról, épített környezetéről – ki-ki a szakmájának és képzéstípusának megfelelő témában elmélyülve. Bízunk benne, hogy minden résztvevő sok új ismerettel, élménnyel gazdagodott a projekthéten!

       2023. ápr. 3.


       igazgatóság


        Partnereink

        • Belügyminisztérium
        • Berettyóújfalui SZC
        • HBMK
        • Erasmus+
        • Tempus
        SZC logo

        Berettyóújfalui Szakképzési Centrum


         • Intézmény logo
         • Veres Péter Gimnázium, Technikum és Szakképző Iskola

          4060 Balmazújváros Batthyány u. 7


         2023Veres Péter Gimnázium, Technikum és Szakképző Iskola